Chase_Run_TF.png
Jager/ løper

Hva gjør man med en tvilling som stikker av?

Det å jage en annen person fungerer aldri, ikke engang om det er din tvilling. Hvis din tvilling løper, så la han/henne løpe og ikke jag ham/henne.

 

Det er ikke mulig å tvinge en gjenforening mot din tvillings vilje. Begge tvillingene må være klare før de kan gjenforenes. Det faktum at din tvilling kom inn i livet ditt betyr ikke at han/hun er klar til å fullt ut gjenforenes. Det betyr bare at han/hun er klar til å bli kjent med deg i den fysiske verdenen.

 

Gjenforeningsprosessen er en lang prosess med mange stadier og faser. Du kan ikke hoppe over alle faser og bare gå til den siste.

 

Når noen tvillinger stikker av så betyr det at de ikke er klare til å gjenforenes ennå, men det betyr ikke at de aldri vil bli det. Gi dem den tid de trenger for å bli klare.

 

Selv om det ikke er noen fysisk forbindelse mellom tvillingpar, så har de en indre forbindelse. De kan bruke telepati og sende kjærlighet til hverandre gjennom sin indre kjerne.

 

Hvis du opplever en tvilling som stikker av, prøv å slappe av og vent til den guddommelig timing er perfekt for dere til å gjenforenes. I mellomtiden kan du arbeide med selv-healing og egenkjærlighet. Det fører til åndelig vekst og at gjennforeningsprosessen går raskere.