PlateTypes-min.png
Rammer & Trykk

Bildene kommer i ulike varianter.

  • Pleksiglass
  • Aluminiumsplate
  • Skumplate
  • Lerret
  • Giclée
  • Fotoplakat
Giclee.png
Giclée

Ordet giclée (sji`klé) har fransk opprinnelse og betyr sprutet eller sprayet. 

Giclée brukes både til å beskrive selve den digitale blekkutskriften, men også teknikken.

Det som skiller giclée fra et annet print er at det er laget med lysekte blekk med lang holdbarhet på et syrefritt kunstpapir som ikke gulner over tid. Utskriftene blir laget med høykvalitets printere med svært presis gjengivelse av detaljer og farger.

AluminiumX.png
Aluminiumsplater

Aluminiumsplatene passer fint for fargebilder, men er spesielt stilig for bilder i svart-hvitt.

Hver plate er 3 mm tykk og består av tre solide lag. De to ytterste er av aluminium, mens det midtre laget er av hardplast, noe som sørger for at produktet er sterkt og solid. Alle aluminiumsplatebildene leveres med et opphengssystem slik at de kan henges rett på veggen. 

SkumX.png
Skumplater

Skumplatene har en mer moderne stil.

Bildene trykkes på 5 mm tykke PVC-plater som er lette og får frem de klare fargene i bildene. Den matte overflaten gjør at lyset ikke reflekters, og det UV-resistente blekket sørger for at fargene holder seg like fine som den dagen bildet ble trykket. Alle skumplatebildene leveres med et opphengssystem, slik at det kan henges rett på veggen. 

PleksiglassX.png
Plexiglass

Plexiglasset fremhever fargene, dybden og detaljene i bildene.

Bildene er trykt på baksiden av en 5 mm tykk, gjennomsiktig plate i plexiglass og får en svart film montert på baksiden. Dette gir bildet en ekstra dimensjon, i tillegg til at det også får en nydelig glanset overflate. Alle pleksiglassbildene leveres også med et opphengssystem slik at de kan henges rett på veggen.

LerretX.png
Lerret

Lerretsbildene har den klassiske stilen.

Bildene er trykket på 100% polyester og strukket over en 18mm tykk treramme.

Lerretsbildene leveres med et opphengssystem slik at det kan henges rett på veggen. Kan fås med sort ramme, hvit ramme eller uten ramme.

FotoplakatX.png
Fotoplakat

Fotoplakat er den rimligste varianten.

Plakatene blir trykket på høykvalitets 200g glanset papir. De kan enten brukes som plakater eller du kan selv sette på glass og ramme. Plakatene kommer uten oppheng for vegg.