Tilbake

Bildegalleri

Galleriet består av bilder delt i to salgskategorier: Limited Edition og Multiple Editions. Under "Limited Edition" finner du bilder som kommer i et begrenset opplag.

Prisen gjenspeiler hvor mange eksemplarer som eksisterer av bildet og hvor lang tid det har tatt å skape det. I denne kategorien finnes også VIP-kolleksjonen.

Dette er bilder som har en spesiell betydning, som det er få av og som er vesentlig mer kostbare enn øvrige bilder. Bildene i VIP-kolleksjonen kommer med et eget sertifikat.

Under "Multiple Editions" finner du bilder som kommer i ubegrenset opplag, noe som gjenspeiles i prisen, da disse er vesentlig rimligere.

Bildene tilhører også ulike tilverkningskategorier:

2D 3D 4D 5D

2D bildene er de enkleste å lage. De ofte er flate i fargene da de hverken har mye dybde, avanserte skygger eller gylne elementer. De produseres som fotoplakater, giclée eller på ulike bakgrunner av aluminiumsplater, skumplater og plexiglass, samt lerret med eller uten ramme.

3D bildene er meget krevende å lage både tidsmessig og artistisk fordi dette er bilder som er laget med en rekke ulike teknikker. Bildene gjennomgår flere ulike former av 3D-, tekstur- og bildebehandlingsprosesser. De produseres som giclée eller på ulike bakgrunner av aluminiumsplater, skumplater og plexiglass, samt lerret med eller uten ramme.

4D bildene har bevegelse og er derfor kun tilgjengelig i digitalt format. I denne kategorien finnes også bilder som selges som NFT (Non Fungible Token).

5D bildene er surealistiske blandinger av 2D og 3D. De produseres som giclée eller på ulike bakgrunner av aluminiumsplater, skumplater og plexiglass, samt lerret med eller uten ramme.

De fleste av bildene i kategoriene 3D og 5D selges under "Limited Edition", men noen vil etter hvert også selges under "Multiple Editions.

De fleste av bildene i kategorien 2D selges under "Multiple Editions", men noen kan etter hvert også selges under "Limited Edition".

De fleste av bildene i kategorien 4D vil selges som en NFT med et NFT-sertifikat som er et digitalt eierskapsbevis.

Umbrella_Design_02.png